top of page
  • Skribentens bild Autism Tjej

Upprop imorgon- Socionomprogrammet

ÄNTLIGEN! Det har varit en lång vecka. Tyvärr missade jag tjuvkik som innebar att man kunde komma och titta på lokaler och annat innan starten, vilket klart hade varit en fördel för mig, men jag ville inte ta ytterligare ledigt. Imorgon lämnar jag jobbet lite tidigare vi har upprop mellan 14.15-17.00. Sedan har jag tagit tre dagars semester för att gå på intro och föreläsningar för att få en bra start.

Den senaste tiden har jag inte mått så bra, jag har inte förstått vad det är. Jag har varit låg, haft svårt att fokusera på något och känslig då jag har varit (som jag själv kallar det) autistisk+ vilket gör mig känslig, jag har svårt att analysera språket och tar allt bokstavligt dessutom missförstår sociala signaler. Så jag har har fått en antal meltdowns och shutdowns. . Det har också gjort mig mer perceptuellt känslig, framförallt för ljud, samtal och allt blir helt överdrivet. Jag har nu kommit fram till att det handlar nog om alla förändringar som sker och kommer att ske. Jag kommer att byta arbete, arbetstider, arbetsuppgifter med nytt schema den 7 februari. Sedan kommer det schema justeras den 26 februari. Barnen har precis åter i skolan efter jullovet. Min pappa fick en stroke för ett par månader sedan och är kognitivt förändrad. Det kunde ha blivit mycket värre men trots allt är det en utmaning för honom och det är ledsamt. Min skola börjar imorgon, Yippie!


5 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Komentarze


bottom of page