top of page
  • Skribentens bild Autism Tjej

Att vara målinriktad
är det viktigaste om man vill vidare mot nya mål. Jag älskar verkligen mitt nuvarande jobb och passar mig som handen i handsken. I några år har jag läst mot en beteendevetenskaplig kandidatexamen med friståendekurser, allt i från 50%-75%-100% vilket innebär 1-2 kurser samtidigt. Jag hade bestämt mig för en kandidat i psykologi vilket innebar 3 år på halvtid kvar. Ansökning till vt-23 öppnade och jag tänkte "ah jag provar, fast att jag vet att jag inte har nog med poäng att komma in på socionomprogrammet". Jag satte bokstavligen drickan i halsen när jag såg att det lyste grönt ANTAGEN under socionomprogrammet. Vilken lycka! Det blev prio över mitt älskade jobb, idag pratade jag med min chef och bad om skiftarbete igen en 75% tjänst, allt beroende på att slippa ta så mycket tjänstledigt, minst en gång per vecka, samt för att kunna vara närvarande så mycket så möjligt på föreläsningarna. Nu väntar jag på att chefen återkommer med besked om jag kan få en rad där jag arbetat tidigare.

3 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Kommentare


bottom of page